DE FOTOGRAAF

Een kijkje achter mijn lens...

It's me, Zeb van Drie Fotografie

Sinds mijn jongere jaren ben ik al gefascineerd door compositie in de breedste zin van het woord. Dat gevoel voor compositie, maar ook sfeer weet ik nu in te zetten in mijn werk als fotograaf

Sinds 2017 ben ik woonachtig in Gouda met mijn vrouw en twee dochters. In de omgeving van Gouda heb ik de afgelopen jaren veel ontdekt om met mijn camera vast te leggen.

Allereerst begon ik mij zo’n drie jaar geleden te ontwikkelen in landschapsfotografie. De schoonheid van de natuur vastleggen werkte voor mij therapeutisch. Door fotografie ging mijn hart weer sneller kloppen en kon ik weer vooruit kijken. Die mooie hartverwarmende beelden wil ik graag met je delen.

Door mijn oudste dochter Jonah werd ik enthousiast van portretten. De uitdrukkingen die ik van haar vast mocht leggen pakte mij en zo heb ik mij verder gestort in het fotograferen van families, stellen en portretten. Zowel in Gouda als daarbuiten.

Be inspired! Neem gerust contact op als je vragen of opmerkingen hebt

Zeb
Zeb van Drie
Zeb van Drie

“Beauty and harmony in art is found in perfect composition by our heart and eyes”

familieshoot

Fotograaf en diensten

Als freelance fotograaf ben ik me specifiek gaan richten op een aantal deelgebieden binnen de fotografie. Ik ben mij goed bewust van mijn kwaliteiten en valkuilen. Mijn kwaliteiten kan ik goed inzetten bij diensten als portretfotografie, familiereportages, zakelijke portretten en bedrijfsreportages.

Bij portretfotografie en familiereportages kan ik opgaan en genieten van de familierelaties en hoe ik deze mag vastleggen met mijn oog. Ik voel mij vereerd om jou te mogen vastleggen op beeld.

Een bedrijfsreportage geeft mij een unieke inkijk in bedrijven en organisaties. Ik houd ervan om in een nieuwe cultuur te duiken. Fijngevoelig als ik ben, neem ik de bedrijfscultuur in mij op. Iets van de authenticiteit die ik ervaar in een organisatie zet ik met gevoel om in beeld.

Naast mijn freelance diensten ben ik momenteel actief met het project Faces Of Gouda, waarin ik het Gouda van alledag vastleg in de vorm van portretten en een kort interview.

Project site: Faces Of Gouda