Gave plekken om te bezoeken als beginnend fotograaf

Als fotograaf in Gouda wil je natuurlijk de meeste unieke locaties vinden om jouw foto’s tot een succes te maken, daarom presenteer ik hieronder een aantal mooie locaties die ik zelf erg fijn vond. Leuk als je zelf ook eens wilt experimenteren met jouw eigen camera of smartphone. Zelf heb ik veel gehad aan deze locaties. Door op de locatie te klikken krijg je er meteen een mooie wandelroute bij.

Het Weegje. Als je er dan toch bent, klim dan ook even in een boom.
  • Het Weegje. Dit is een mooi natuurgebied gelegen aan de rand van Gouda vlak bij de spoorbrug, langs de Gouwe. Het gebied is ontstaan door vervening in begin 1800. Je kunt er komen door de Coenecoopbrug te nemen als je uit de richting van het centrum van Gouda komt. Tip: Probeer eens te kijken naar duidelijke lijnen in het landschap, daarmee geef je een zekere snelheid aan je foto.
  • Twaalfmorgen. Dit natuurgebied grenst aan de Reeuwijkse plassen en is vanuit het oosten van Gouda te bereiken. Je kunt de auto parkeren bij een klein parkeerterrein van Staatsbosbeheer aan de twaalfmorgen. Dit natuurgebied is prachtig om weidevogels te bekijken. Neem je camera mee naar deze prachtige plek en ga je fotografie skills verder ontwikkelen. Tip: Zoek naar opvallende objecten. Bijvoorbeeld bruggetjes, hekken en uitkijkplatforms kunnen als prettige voorgrond dienen in jouw foto.

Wil je meer weten en inspiratie opdoen, neem een kijkje in mijn portfolio

Author

admin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.